Tirsdag d. 10. august kl. 20
Astor Piazzolla 100 år
Martin Buono (guitar) & Marcelo Mercadante (bandoneón)

I 2021 ville den argentinske komponist Astor Piazzolla være fyldt 100 år. Derfor er den argentinske bandoneonist Marcelo Mercadante og den danske klassiske guitarist Martin Buono gået sammen om at fejre denne store musiker og komponist.

De to musikere har begge en forkærlighed for den argentinske tango og al den fornyelse som Astor Piazzolla tilføjede den traditionelle tango. Ved denne koncert kommer vi til at høre ensemblets egne arrangementer af nogle af den store mesters mest berømte værker, f.eks. Libertango, Adios nonino, Oblivion og Milonga de Angel. Men der bliver også spillet musik af nogle af Piazzollas store inspirationskilder som f.eks. Johann Sebastian Bach. Ensemblets bandeonist Marcelo Mercadante selv komponist, og ved denne aften at spille nogle af hans værker, hyldes indirekte Piazzolla som komponist.

Koncerten er som helhed en fejring af Astor Piazzollas musik og to af hans favoritinstrumenter, nemlig guitaren og bandoneonen, som han selv mestrede.

Det er en meget stor fornøjelse og ære for Copenhagen Guitar Festival at lægge åsted til denne meget fyrige, hjertevarme og inciterende musikaften.

Tirsdag d. 10. august 2021 kl 20
Odd Fellow Palæet
Bredgade 28
1260 København K

Billetpriser:

Standard:
199 kr.
Studerende, pensionister, unge under 18:
149 kr.
Partoutkort til alle festivalkoncerter:
799 kr.
Partoutkort (Studerende, pensionister, Unge under 18): 549 Kr.