Det praktiske

Teatermuseet i HofteatretDet Kgl. Danske Musikkonservatorium

KONCERTER:

Alle koncerter finder sted i det guddommeligt smukke “Teatermuseet i Hofteatret” som ligger på selve Christiansborg i hjertet af København. Det kan være en anelse forvirrende at finde teatret hvis man er førstegangsbesøgende, så tag et grundigt kig på kortet på forhånd og kom i rigtig god tid og nyd evt. en lille omvej eller vildfarelse.

Finder man teatret i første forsøg kan man nyde de fantastiske omgivelser ‐ enten i området omkring Ridebanen, hvor Hofteatret har til huse, eller inde i selve teatermuseet, som rummer mange udforskningsmuligheder udover selve teatersalen, hvor koncerterne finder sted.

Adresse: Teatermuseet i Hofteatret, Christiansborg Ridebane 18, 1218 København K

Offentlig transport: Der er mange muligheder for at komme til Hofteatret/Christiansborg med offentlig transport. Følgende buslinjer stopper ved Christiansborg: 1A, 2A, 9a, 26, 37, 66. Nærmeste metrostation er Gammel Strand (Cityringen) som ligger ca. 400 meter fra Teatret. Beregn dog 10-15 minutters gang.

Parkering: Der er meget begrænsede parkeringsmuligheder i nærheden af Hofteatret og Christiansborg. De få tilgængelige parkeringspladser findes i Slotsholmsgade samt langs Frederiksholms Kanal og administreres af private parkeringsselskaber. Nærmeste P‐hus ligger på Bremerholm (ved Magasin du Nord). Parkering på Ridebanen eller i Indre Slotsgård er desværre kun tilladt for ansatte på Christiansborg.


UNDERVISNING:

Festivalens masterclasses og workshop finder som regel sted på - og i samarbejde med - Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Adresse: Det Kgl. Danske Musikkonservatorium: Rosenørns Allé 22, 1970 Frederiksberg C.

Offentlig transport: Metro (Forum, 2 min.). Busser: 2A, 68, 250S.

Parkering kan være vanskelig - det tilrådes at ankomme i god tid.