Onsdag d. 5. august 2020 kl. 20

Dohyo Sol

(Sverige)

Lut og theorbe

En aften med musik af Bach, De Visée, Kellner, Weiss, Kaspsberger

Dohyo Sol

Onsdag d. 5. august 2020 kl. 20

En aften med musik af Johann Sebastian Bach, Robert de Visee, Kellner, Weiss, Kapsberger

__________________________________

Billetter:

  • Standard: 199 kr.

  • Stud./pens./uu18/Medl. DGS: 149 kr.

  • Grupper på 3 eller derover: 99 kr./person.

  • Partoutkort: Giver adgang til alle koncerter, foredrag og masterclasses 749 kr.
    (stud/pens.uu 18: 549 kr.).

  • ½ partoutkort: (Giver adgang til 3 koncerter+ foredrag og masterclasses: 399 kr. (Stud./Pens./uu18/Medl. DGS: 299 kr.

Dohyo Sol har studeret klassisk guitar og lut ved Royal Academy of Music i Stockholm, og yderligere lutstudier ved Koninklijk Conservatorium i Haag (Holland) og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

Dohyo Sol spiller jævnligt med ensembler som Orkiestra Historycyna (Polen), Höör Baroque, Camarata Øresund (Danmark), Concerto Copenhagen, m.fl.

Han har også fra theorben dirigeret L'orfeo af Claudio Monteverdi og Rappenteazione di Anima di corpo af Emilio Cavalieri og deltaget i de fleste operaproduktioner på Malmö Opera, Det Kongelige Teater i København, Vadstena Akademi, Ulriksdal Slotsteater "Condidencen", Folkoperaen i Stockholm og på Göteborgoperaen.

Som solist har Dohyo Sol en forkærlighed for den tyske lutmusik fra den galante periode, samt musik fra "Guldalderen" som inkluderer den sene renaissance i England.

Siden 2002 har Dohyo Sol og hans sin kone Emilie Roos været kunstneriske ledere af "Höör Barokfestival" og "Höör Barokensemble".

Ensemblets seneste album "Golovonmusiken" med musik af Johan Helmich Roman vandt en Grammy for bedste klassiske album i 2019.


___________________